Direct weten wat jouw domeinnaam waard is?

Bereken de waarde van jouw domeinnaam met onze domeinnaam waarde calculator!

Check Check snel wat 'ie waard is
Snel inzicht in de waarde van jouw domeinnaam
Verhoog jouw verkoopkansen
Al ruim 65.000 domeinnamen berekend!

Bepaal de waarde van jouw domeinnaam

Heb je ooit een domeinnaam geregistreerd waar je niets mee doet, of heb je een website ontwikkeld en wil je weten hoeveel jouw domeinnaam nu waard is? Dan kun je met onze domeinnaam calculator berekenen wat jouw domeinnaam ongeveer waard is op dit moment.

Het bepalen van een domeinnaam kan helaas niet enkel op basis van een aantal voorgeselecteerde variabelen. Er zijn veel verschillende aspecten die bepalen hoeveel een domeinnaam waard is. Wel kunnen we een range afgeven waarbinnen de waarde van jouw domeinnaam zich waarschijnlijk bevind.

Doordat er via Websitemakelaar domeinnamen verkocht worden, krijgen we steeds beter inzicht in de waarde van domeinnamen. Hierdoor kunnen we onze domeinnaam calculator steeds beter toetsen en bijstellen.

Voor welke domeinnaam wil je de waarde berekenen?

Welke waarde heeft de domeinnaam voor jou? Waarschijnlijk heb je 'm ooit geregistreerd omdat je er iets mee wilde doen. een van de belangrijkste factoren waarop wij de waarde van jouw domeinnaam berekenen is de waarde die jij er persoonlijk aan geeft.

Heb je geen idee wat de domeinnaam voor jou waard is? Dan kun je de waarden zo laten staan.

 

Een ander belangrijk onderdeel voor het bepalen van de waarde van jouw domeinnaam, is het inschatten van de waarde voor de potentiƫle koper. Door een categorie toe te wijzen aan jouw domeinnaam, kunnen wij inschatten wat de waarde van de domeinnaam voor jouw koper kan zijn.

Toon meer

Wanneer er via jouw domeinnaam een website of webshop benaderd kan worden, word jouw domein meer waard. Er is tenslotte al activiteit (geweest), waardoor er enige marktwaarde is opgebouwd.

Domeinnamen die geschikt zijn voor profit- organisaties leveren vaak meer op. Dit omdat bedrijven geld kunnen verdienen aan de domeinnamen, die zij bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor vangpagina's ed.